Fredag

Äntligen har det blivit lite kallare ute (trodde aldrig jag skulle säga så)!! Skulle egentligen ha åkt tillbaka till Sthlm för ett tag sen men kan inte slita oss härifrån ♥ Igår hade vi grillfest här och det grillades både kött och marshmellows!Emil och mamma höll i grillningen :)Grillkolen hade tagit slut så vi grillade i öppna spisen :)Sötnosen tyckte det var jättespännande ♥Anna och jag!


I veckan var Robban och jag på mysig fika hos Sara, Victor och lille Julian!En söt liten bloggbebis ♥

Mys!Här tyckte han om att sitta :)
Tack för en trevlig dag ♥

Tisdag

Semestern fortsätter i Blekinge och jag glider mest runt i strandklänning, keps och foppatofflor ;) så skönt! Träffar släkt och vänner, solar, badar och grillar m.m. vill inte att semestern ska ta slut ♥Har varit hos min moster och myst med deras söta kattunge!Så himla mjuk och gosig :)Hunden Laban ♥Hanna och jag solar på altanen ute i stugan.En hel del grillning blir det också!

Semester!!

Känns underbart att ha semester! Har varit på stranden hela helgen. Idag var det över 30 grader här, för varmt att ligga på stranden egentligen. Jag fick solsting tror jag :) men imorgon ska vi med anna och per ut till klipporna på Värmdö, hoppas det svalkar lite där!Såhär har det sett ut de senaste dagarna!