Söndag

Har varit jättevarmt här idag så denna söndag har vi tillbringat på balkongen och blivit rätt bruna båda två. Om det fortsätter såhär så behöver jag inte gå o få en soldusch innan bröllopet vi ska på till helgen!
Igår var Hanna och jag på stan, besökte bla Ben and Jerry-restaurangen i Gamla stan.Hanna utanför Ben and JerryKöpte med oss lunch o åt på balkongen.Vi två på vår soliga balkong.

Tapas på Sangria

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll på Sangria vid Vanadisplan. Åt en  massa god tapas så nu ligger vi alla tre utslagna på soffan. Och jag har ont i fötterna eftersom jag envisades att gå hela vägen med mina 14 cm höga klackar. En sträcka på 400 meter kändes snarare som 400 mil. Kan man göra om såna höga klackar till lite lägre? Hanna är här och hälsar på i helgen. Ska gå på stan imorgon men ingen shopping för mig på ett tag, får inte plats med mer för tillfället!Hanni och Robban hemma hos oss före utgång.På SangriaSnart ska vi äta efterrätt...

SATC2

Igår var jag på smygpremiären på Sex and the city 2 i Vällingby tillsammans med Ena. Fick 2 biljetter för några veckor sen så har sett fram emot det här ett tag! Hade en jätterolig kväll och filmen var bra. Roligare än ettan, eftersom jag grät hela filmen igenom, men som film är nog ettan bäst. Det var speciellt en sak som jag hade hoppats inte skulle vara med men tänker såklart inte skriva nåt om filmen. Den har ju faktiskt inte haft premiär än!Hemma hos mig innan premiären.Vid fontänen i Vällingby.

Utanför biografen.Jag i mina snygga heels som jag köpte i NY.Fina eller hur! Men jag fick hålla mig i Ena :)Fick en fin goodiebag också.