1a advent

Idag har vi varit i gamla stan på julmarknad. Jättemysigt! Och det har snöat precis hela dan så julkänslan har verkligen infunnit sig ♥På marknadenJag köpte polkagrisar :)Folk värmde sig med glöggTog en mysig fika inne på ett litet café i gamla stan.Sen så gick vi Drottninggatan fram och köpte fina julkort i en butik där.Och nu väntar vi på att Linus och Martina ska komma hit på en liten adventsfika!
(Pappersmuggarna var jag tvungen att köpa idag då Robban redan har börjat packa ner det mesta av vår bostad inför den kommande flytten och däribland mina fina glöggmuggar från Filippa K... :)

Snart jul!

♥ Nu är det inte ens en månad kvar till julafton och jag längtar! Precis som ett litet barn :) I veckan var vi ute på stan och köpte lite julklappar och fikade på NK. Jag är alltid tidigt ute med julklappsinköpen. Jag är egentligen en sån som kan köpa julkappar året runt. Men det mysigaste är ju såklart att köpa nu när det är snö och kallt ute. ♥Julskyltningen på NKInne på NK var det också julfintEnda gången på året då det iallafall är lite mysigt på sergels torg.Mysiga biblioteksgatan. (Kameran fångade upp snöflingorna)!Söndag

Idag är en riktig slappardag med fika på kondis och mys framför tvn. Igår va det fullt ös här! Inte bara lilla Harry var och hälsa på utan även Lollo med hennes två sötnosar. Så himla mysigt att träffa alla igen ♥Lollo och lilla CassieMartina och HarrySå himla söt!! Och busig, skulle stoppa precis allt i munnen och rätt som det var kröp Cassie uppe på tv-bänken som är högt över golvet och jag fick nästan en hjärtinfarkt!!
Det räcker nog med ett barn att hålla reda på :)