TORSDAG 30 JUNI

 

Vi har köpt hus!!! Det var därför vi firade igår!! Mailen svämmade nästan över med frågan om vi skulle gifta oss hihi Känns verkligen roligt, stort hus med stor tomt nära mälaren! Ska bli så skoj att få inreda och fixa!

 

Idag har Elliot och jag varit i Hagaparken hela dan, vilken underbar oas det är.Vi har hållt till här nästan hela veckan. Och det blir nog en runda dit även imorgon.

Anledning att fira!

Igår skålade vi med champis men ikväll blir det till att skåla med riktigt bubbel förhoppningsvis! Har precis varit iväg och handlat en massa godsaker tills ikväll! Någon som kan gissa vad vi ska fira? :)

Tävling!

I samarbete med Yasuragi Hasseludden har jag en tävling här på bloggen! Vinsten är en heldag för 2 vuxna och 2 barn på Yasuragi Kids. Ta chansen att vinna en dag fylld med bad, god mat och japanska aktiviteter för stora och små! 

För att vara med och tävla maila ditt namn och adress till min mail fridabirgersdotter@hotmail.com så drar jag en vinnare! Ange "Yasuragi Kids" i ämnesraden. Lycka till!

Vinsten gäller för en Yasuragidag kl. 8-16 för två vuxna och två barn under Yasuragi Kids-perioden tom. 14/8. Ingår: Lunch, sommaraktiviteter enligt aktuellt dagsprogram (tex. sumobrottning, drakbygge och familjeyoga), entré till Japanska badet, te- och fruktbuffé samt yukata (bomullsrock), tofflor och badkläder att ta hem som minne (barn under 16 tar med sig egna badkläder och tofflor). Värde 2200-2400 kr. För mer information om exempelvis aktivitetspassen, se www.yasuragikids.seUppdatering: Tävlingen är nu avslutad! Tack för alla tävlingsbidrag.