Sthlm fashion shoes

Har precis kommit hem efter ännu en härlig promenad i solen! Fick ett sms av mamma tidigare idag att Stockholm fashion shoes på sveavägen hade utförsäljning så jag skyndade mig dit! Hittade ett par supersnygga skor! Man skulle kunna säga att mamma uppmuntrar till mitt shoppingberoende genom att skicka sådana sms ;DCafeet som ligger där bredvid brukade Robban och jag hänga varje helg förr förra sommaren!Tog årets första glass också!

måndag 28 mars 2011

Vilken härlig dag vi haft! Mammi och moster Kitti kom hit med frukost och efter mys med Elliot och två avsnitt av "Hem till gården" så gick vi ut i solen. Kitti fortsatte hem till sitt lilla barnbarn medan mamma, jag och baby E gick in till stan. Vi gick hela Drottninggatan ner mot gamla stan och på vägen tillbaka så satte vi oss på en restaurang och åt lunch. Köpte sen med oss god fika från Muffin bakery. En riktig mysdag!Mormor Carola ♥Halva priset på Tassels :DBaby E på restaurang!

Söndag 27 mars

Idag har Nelly och Pia varit här på fika, så trevligt! Men tiden gick för fort, ville de skulle stanna länge!! Imorgon kommer mamma och moster upp igen! Längtar massor! Och de skulle ha med sig nybakade frallor från Contan igen :)

Mys i Nellys knä ♥Sen gick vi och handlade, det var kallt och blåsigt idag. Hoppas vårvärmen kommer snart!