tisdag 31 maj

Idag har jag och min lilla skatt varit inne i stan och jag köpte en svindyr ansiktskräm men det behövs nu när man är 30 och börjar få rynkor :) Åt på Mc Donalds gjorde vi också och baby E charmade alla i kön! ♥ Är jättefint väder idag, soligt och varmt. Hoppas det håller i sig hela veckan. Robban jobbar hemifrån imorgon och sen är vi lediga tillsammans torsdag till tisdag!

Fick en present till också, en neccesär med miniprodukter!Nu sitter jag och solar och dricker flädersaft på balkongen!

Mors dag!

♥ Min första Mors dag! Imorse kom min bebis och pappa Robban in och väckte mig med present ♥Fick en jättesnyggt Guess-berlock och ett fint kort. Blev såååååå glad!
Robban tyckte kortet passade mig :DStockholm Marathon!

Idag har vi varit och hejjat på Per som sprungit Marathon! Rolig folkfest det där! Vid 12-tiden gick vi hemifrån och ställde oss vid stadsbiblioteket och väntade med en sportdryck så han skulle få lite extra vätska. Grattis till toppenbra placering! Nu är vi hemma och funderar på vad vi ska äta ikväll. Pappa är hos oss och hälsar på ♥Jag står redo med drycken! Fick syn på Per precis när han sprang förbi så han fick vända ett par meter!!Sen gick vi in till stan och jag satte mig i världens skönaste fåtölj!Tog en glass på Drottninggatan ♥