fredag 30 september

Vart tog solen vägen??? Idag är det helt disigt ute men väldigt fint ändå. Jag har sån beslutsångest!! Egentligen hade vi planerat att åka upp till Sthlm i eftermiddag men jag vill stanna här hemma i helgen också!!! Planet går inte förrän 16.40 så jag har lite tid till att bestämma hur vi ska göra. 
Nu väntar jag på att lilla skrutten ska vakna så vi kan gå ner till stan en runda.

Igår åkte mamma, Elliot och jag ut till Lindö och gick promenad vid havet. Så himla underbart! Tills vi blev omringade av kossor!!! Både mamma och jag är livrädda för kor! Vi lösgjorde Elliot från selen i vagnen och tog upp honom ifall vi skulle bli tvungna att springa fort.. Men som tur var så va de inte så intresserade av oss. Men mitt hjärta slog i 170!! Tänk om de hade börjat rusa emot oss! Elliot bara skrattade åt dom :)

Underbart ute vid havet ♥

Världens bästa mormor♥

Jag och lilla skrutten, som trivdes ute vid havet♥

Torsdag 29 september

Det underbara vädret bara fortsätter här nere i söder! Idag är det 20 grader!!! Sitter ute på altanen och solar och fikar. Härligt!

Sommaren är tillbaka!

Senare

Vilken fantastisk dag idag! Det kändes som sommar igen och det verkar som det ska bli lika fint imorgon. Nu har Robban åkt tillbaka till storstan men Elliot och jag stannar till helgen och åker upp lagom till fredagsmyset!

Gick min favoritrunda runt sjön. Så himla lugnt och skönt och inga bilar eller avgaser!

Hann med en fika ute i stugan också.

Åkte ner till hamnen och tog en runda med båten också.
Det var underbart ute på havet!