Mercedes-Benz Fashion Week

Modeveckan har börjat, så kul! Idag var jag inne i stan och såg en spännande modevisning av elever från Borås textilhögskola. Det är tydligen såhär vi ska se ut nästa år!
 

Guldknappen 2012

Igår var det dax för mammas och min sjunde Guldknappengala! Vi åkte ut till Cirkus på Djurgården på eftermiddagen och fick se en fantastisk modeshow, drack goda drinkar, åt god mat och minglade runt bland en massa fashionistas! Kvällen avslutades i gamla stan där vi åt middag och drack bubbel.
Nu har mamma åkt hem och det känns tomt! Men imorgon ska jag och min lilla goding ta en tur till Vasastan och bvc, inget dagis imorgon alltså!
 
 
Utanför Cirkus. Det var så roligt att se alla fina outfits!
Fina mamma♥
Goda drinkar!
Glad!
 
Martina Bonnier hade en fantastisk klänning av Fadi el Khoury.
Årets vinnare blev Hunkydory. Har redan fått en favorit bland deras kollektion, ett par supersnygga svarta tights med silverdetaljer på sidorna.
 
Så drog modevisningen igång.
 
 
 
 
Ett helt år till nästa Guldknappen...

helgen!

Har just packat Elliots ryggsäck för imorgon är det dagis igen. Och jag ska försöka vara hemma även att jag egentligen hade velat följa med men imorgon blir det bara Robban och Elliot. I helgen har vi varit på rolig marknad i Bålsta med tivoli och annat skoj. Elliot fick se clowner och det tyckte han var jättespännande! Han satt som ett litet ljus och tittade ♥ Ikväll har vi haft trevlig middag med kusin Rebecka och familj. Elliot och lilla Mira lekte så bra ihop♥