Hemma i Ronneby!

Elliot nere vid sjön idag! Jag började dan med ett besök hos min vän Boudi som alltid fixar mitt hår så fint. Sedan var det tävling i stan om 10.000 kr att shoppa för. Jag hade planerat vilka butiker jag skulle gå i men det var ju tyvärr inte jag som vann. Däremot vann jag en trisslott ♣ Nu är det iallafall full planering på gång här för ikväll blir det kräftskiva!
Morfar och Elliot har likadana jackor♥
 

tisdag 25 september

"Man får inte sluta blogga bara för man börjat jobba" var det en kär vän som sa till mig igår! Dagarna går så snabbt, redan onsdag imorgon!! Och på fredag åker vi "hem" till Ronneby, längtar!! I söndags var Elliot och jag vid mälaren och matade änderna. Det gjorde vi ofta när vi bodde i stan också, i Hagaparken och Brunnsviken. Skillnaden här är att änderna är mer kräsna, ibland vill dom inte ens ha Elliots halvätna smörgåsar!
En glad Elliot ♥
 
 
Ute och spatserar i kvarteret!
 

Helgen!

Helgen har ungefär sett ut som förra helgen med fix i trädgården! Igår tände vi eldkorgen och så kom grannarna över och grillade korv. Det var inte det lättaste att grilla över den korgen men det var upplevelsen som var viktigast, barnen hade så skoj! Imorgon börjar allvaret för min del, jag ska börja jobba!!!! Känns konstigt efter att ha varit ledig i över 1,5 år. Men det börjar med halvtid så det känns kanon. Har varit en underbar ledighet♥