Helgen

Har haft en mysig helg hemma i Stockholm, skulle egentligen åka hem till Ronneby och spendera helgen där men Skruttis var så krasslig i fredags så vi stannade här uppe. Har grillat och varit på inomhuscirkus. Nu är Nelly här och imorgon ska vi ut på en dagskryssning till Åland med nya kryssningsfartyget Grace, ska bli himla kul! Spa, shopping och champagne står på schemat!
 
Mina grillmästare♥
 
Elliot väntar på clownerna!
 
Min fina Nelly♥

Vårtecken

Helgen har varit full av vårtecken!! Igår grillade vi på terassen med familjen Willners och senare på kvällen kom grannarna över, jättetrevlig kväll! Idag har vi varit ute precis hela dan. Fixat i trädgården och varit nere vid hamnen och ätit glass. Avslutade dan med att tvätta bilen så nu har jag inte längre smutsigaste bilen på gatan..
 
Robban & Linus fixade grillat!
 
Mjukglass i solen
 
Vårtecken♥
 
Mysig avslutning på en mysig helg♥

Onsdag 17 april 2013

Nu är det vår!! Det är varmt på morgonen och vinterjackan har åkt upp på vinden. I Stäket är det fortfarande snö men ändå varmt i luften. Var ju över en vecka sedan jag uppdaterade bloggen så här kommer lite bilder från veckan som gått♥
 
Fick besök av ett gulligt litet rådjur. Hela familjen stod i fönstret och tittade, Elliot tyckte det var jättespännande så nu pratar han om rådjur hela tiden!
 
Studiebesök på Storkyrkoskolan med jobbet. Underbar utsikt över Gamla stan.
 
Var på ett roligt event på NK. Bjöds på vin, cider, mat och coca cola light. Älskar den nya designen av Marc Jacobs.
 
Kom hem med lite nya skönhetsprodukter.
 
Fick hem nya skor, Skruttis ville absolut vara med på bilden
 
Testar nya lekhörnan på Stinsen!
 
Bokat biljetter hem till Ronneby dan innan julafton.. hmmm gäller att vara ute i god tid haha