Loppi blogbag

Jag fick hem en jättefin blogbag från Loppi. Många bra produkter inför sommaren! Tack Loppi!
 
Philips Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd.  En bra investering för småbarnsföräldrar.
 

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips!

Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska - och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Beställ sommarens ljuvliga Blossom produkter på dermoshop.se Mycket härlig doft som jag kommer köpa framöver.

Salvequick Minons Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg.  Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn.  De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord! Snygga och bra plåster! Elliot blev förtjust!

Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Hann inte få dessa innan Mallis men ska testa på fredag då vi ska till Kolmården.

Yves Rocher I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. Coola sommarfärger!

Barnens Bokklubb En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! Erbjud dina läsare ett fint prova på-erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr! Tryck på LÄNK   Robban och Elliot har läst boken och den gillades mycket!

LOPPImagasin Sommar I nya numret av LOPPImagasin berättar om Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson och så bjuder vi på stort vinstregn med priser för ett värde av ca 11.000 kr + massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger!

Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen.  Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.

Mer mallis!

Nu är vi hemma igen sen några dagar tillbaka. Jag längtar redan dit igenJag önskar att alla barnfamiljer åker till Mallis och se hur underbart där är! Jag sitter redan och planerar nästa resa. Min önskan är att åka dit redan i slutet av sommaren igen.
 
 
Varje kväll är det minidisco och shower.
 
 
Tivoli nere vid hamnen.
 
 
Kramas med Lollo :D
 
En glad Elliot♥
 
På skattjakt med Lollo och Bernie!
 
Födelsedagskalas
 
 
 
En hel dag var vi på stranden. Stranden på Alcudia är fantastisk!
 
 
Bygger sandslott med mormor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miniklubben övar på sin show. 
 
Efteråt fick dom diplom!
 
En kväll blev vi bjudna på en invigning av en nyöppnad restaurang.
 
 
 
 
Tre små snyggingar på taxfree kl 12 på natten!!
 
 
Vi längtar tillbaka!!