Bröllop!

Lördagen den 23 juli så gifte vi oss, Robban och jag❤️ Det var en fantastiskt mysig dag och solen strålade från klarblå himmel. Egentligen ville jag ha ett stort bröllop i kyrkan men eftersom Robban hellre ville åka utomlands bara vi så blev det att kompromissa! Så vi hade ett litet mysigt bröllop i sommarstugan tillsammans med mamma, pappa, Elliot, mormor och morfar och prästen och hans fru. Det blev verkligen en toppendag 💗
Här är några av mina favoritbilder från dagen som min vän Franz Feldmanis har tagit.
 
 
Elliot tyckte inte det var viktigt med bröllopsfoto så han ställde sig att kissa mitt i fotograferingen!
 
 
 
Min älskade mormor och morfar 💗

Bilder från Legoland

I somras tog vi en tur till Danmark och Legoland, så mysigt♥ En jätterolig nöjespark som vi säkert kommer åka tillbaka till. Jag längtar tillbaka till semestern. Vilken tur att det fortfarande är sommar och varmt. Ikväll blir det kräftskiva med mamma och pappa som kom hit igår och imorgon är det Guldknappen, en av årets höjdpunkter!
 
 
 
 
 
 
 

Solvalla

Igår var vi på Solvalla för första gången, så kul!! Det var familjekväll med olika aktiviteter och Elliot vann en massa fina priser, bland annat för bästa cowboy-outfit♥ Han vann även att få åka med i startbilen i valfritt lopp, så kul!! Så snart blir det ett besök där igen, kan knappt vänta! 
 
En liten cowboy redo för kvällens travfest♥
 
Smarrigt pris för bästa western-outfit!
 
 
Fina bilar var också på plats.
 
Tävling om vem som kunde stapla morötterna högst, Elliot vann!
 
Vinsten var denna fina traktor♥
 
Bästa Henke var också på travet igår!
 
 
 
Den här fina bilen kommer Elliot att få åka med ute på travbanan framför hästarna! Hoppas jag också få följa med!