Julkonsert

Igår var pappi och jag på Tommy Körbergs adventskonsert på Göta lejon, så bra och stämningsfullt! Nu är det jul! 🎄
 
 
 
I helgen var Johanna hos oss på julfika och middag, så mysigt 💗 lite pyssel blev det också.
 
 
 
 
 
Pepparkaksbak tidigare i veckan.
 
 Ingen har väl missat black friday! Hjälp vad mycket fynd jag gjorde, och det allra mesta var sådant jag ändå skulle köpa, bland annat flygresa hem till Ronneby i påsk 💛

Rolig lördagsutflykt

 
Igår följde Elliot och jag med Cicci och killarna på en dagskryssning till Åland med Eckerölinjen♥ Det var en rolig dag med många skratt :D Vi åt julbord, gick i taxfree, spelade m.m. 
 
 
 
I taxfree hade dom provsmakningar på vin och annat. 
 
 
 
Var en hel del billiagre än i land så det blev både lite dryck och godis.
 
Den här glittriga fina julstrumpan kom med posten i fredags och finns att beställa hos min duktiga vän Sara, http://dessindesign.se/  ♥
 
Var med och tävla om en julkalender, skriv bara en kommentar om vilken din bästa julkalender varit under åren så drar jag en vinnare i nästa vecka!

Måndag 13 november 2017

Igår var det farsdag och Elliot uppvaktade sin bästa pappa Robban hela dan, han var så ivrig att gå in med presenterna på morgonen och på kvällen bakade vi chokladbollar med strössel, en mysig dag <3  
 
 
I torsdags var Anna och jag på Sthlm food & wine. Årets bästa mässa! Träffade SAS-gänget också som hade flugit upp över dagen.
 
 
Bästa montern hade nog Smakbox där man fick plocka på sig en massa olika varor.
 
 
Många kassar blev det!
Här är lite av det som fick följa med hem, det mesta var gratis.
 
Var på ett annat trevligt event också förr förra veckan. Det var med Säker stil-podden på Kappahl. Det bjöds på en massa gott och bra shopping!
 
 
 
 
 
Förr förra veckan var vi även på Grönan som hade Halloween. Det var en mysig och rolig kväll som avslutades med middag på Olearys precis mittemot.