Måndag 28 september 2015

Har varit en fin och solig helg med restaurangbesök i fredags och sen bara tagit det lugnt resten av helgen♥
 
 
Lek hemma hos kompisen Oliver♥
 
 
 
Var på Djurgårdsbrunns Värdshus med bästa Anna ♥
 
Vilmer och Elliot laddar inför Halloween♥ Hela lördagen sprang det runt två små läskiga monster hemma hos oss :D
 
Fick hem en blogbag från Loppi bland annat med Camilla Läckbergs senaste bok om Super Charlie, jätterolig!
 

ColdZyme ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen. Använder det nu faktiskt då jag blev förkyld i helgen. Hoppas det fungerar!!

Camilla Läckberg - Tukan Förlag Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande - och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie...


Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red CurryWoksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili.

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.


CCS Healthcare AB DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!

 

LOPPImagasin Förskola I nya numret av LOPPImagasin berättar superbloggparet Hugo & Paula om småbarnsliv, drömmar och chilensk värme. Kolla in bloggarnas coolaste barnrum och följ med under en inskolningsdag! Missa inte höstens största vinstregn med priser för ett värde av 10.000 kr.

 
 
 

Acrilex KidsZooKalk+D-vitaminAcrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.
 
 
 

Kommentera här: