Torsdag 29 december

Idag är det nästan storm ute! Var ändå ute en runda med barnvagnen tidigare idag, fick bädda in skruttis ordentligt i fällen så han inte skulle blåsa iväg! Ikväll ska Robban och jag ut och äta här i Ronneby och imorgon är det besök hos min favoritfrisör och bio som står på schemat! Vet inte vilka filmer som går här men jag tror det är den nya Stig Helmer-filmen.
Här är lite bilder från julafton och mellandagarna♥

Baby E fick också smaka lite av det goda julbordet. Tror han gillade mammas köttbullar mest!


Mys framför spisen med morfar.

Och så fick vi besök av tomten!

Elliot var inte särskilt rädd för tomten, lite avvaktande bara!

Det var roligt att se när han öppnade sina första julklappar.


Robban och jag på mitt favorit café, Café Tre G, i Karlskrona. Åkte in en runda och kolla lite på rean. Hittade en massa snyggt! Både på rea och ordinarie pris :)

Julafton 2011

God jul! Vi bara myser, ser på tv och äter en massa godsaker! Har varit hos mormor och morfar också och lämnat julklappar och fikat. Baby E fick en tidig julklapp igår, en bil som pappa gjort, så himla fin! Den stod framför granen med en röd rosett om. Skruttis blev förtjust! Och sen rustade han även upp min gamla elbil som jag körde runt i när jag var liten.
Nu är det dax för Kalle Anka och ännu mer choklad! Jag vill önska alla en jättefin jul♥

Hos mormor och morfar idag! Här är Skruttis med gammelmorfar och morfar♥

Baby Elliots Ferrari!


Och så elbilen!

torsdag 22 december

Ikväll har jag slagit in julklappar och packat inför imorgon då vi flyger ner till södern. Tänk att det är julafton på lördag, så himla mysigt!! Baby Elliots första jul! Ska bli så roligt att se när han öppnar sina första julklappar och när tomten kommer! Åh vad jag älskar julen!!!

Lillskrutten vaknade och ville hjälpa till♥